Små variationer på de färdiga produkterna kan förekomma eftersom allting är gjort för hand. Frakt och emballagekostnad tillkommer på priset. Priset är inklusive moms.
Vill du beställa kan du göra det via kontaktsidan. Vill du se en större bild är det bara att klicka på bilderna. Den stora bilden öppnas i ett nytt fönster.

Man tager vad man haver krona. Ljuskrona gjord av spikband, popnit, konservburk, trådgalgar, konservburkslock och prismor. Diameter ca 30 cm och höjd mellan spikband och spets på kronan ca 45 cm. Tre ljushållare för kronljus.


Pris 750:-

Nr 001

Lampett av omgjord gammal rostig spade.

Pris: 800:-

Nr 002

 Bild
 Änglar. Täljda i björk, målade med Acrylfärg och vingar av påskfjädrar. Kan stå eller hängas.
 

Pris 250:- /styck

Nr 003

 Stor Ängel

Människor som varit med om ett och annat, blivit lite kantstötta och därmed skaffat sig erfarenheter är oftast mer intressanta och har mer att ge sina medmänniskor ön de där livet gått som på räls och allt är tipptopp. Så tror jag också att det är med änglar om det nu finns sådana. Om jag ska ha en skyddsängel så vill jag ha en som har mycket livserfarenhet med i bagaget istället för en i vitt siden, med rosor och paljetter i en stylad omgivning och som åkt räkmacka genom rymden.

 Här är änglar som varit med om hårda tag och fått sig en och annan törn. De är inte så fina i kanten och inte så noga med sitt yttre. Det syns att de varit med och att livet inte alltid varit utan vedermödor. Ändå står de rakryggat till tjänst i ur och skur och med sina kupade händer visar de att de har något att ge. Kanske ljus i form av att de bär en marschall och lyser upp mörkret. Kanske livsgivande vatten eller fågelfrö i en skål. Kanske glädje och tröst i form av en blomma.

Ängeln är tillverkad av oljefat. Kroppen och vingarna är från locket och botten medan huvudet och händerna är från själva cylindern. Varje ängels olika delar är från samma oljefat och bildar på så vis en helhet.  Ängeln kan stickas ned i marken alternativt hängas upp på en vägg.

Höjd från hjässa till nederkant ca 80 cm och största bredd ca 60 cm

 

Pris 1.200:-/styck

Nr 004

Burkängel 
 Ängel tillverkad av lock från konservburk med öppningsflärp. Kan hängas upp i tex påskris, julgran eller fönstret. Tillverkas utifrån vilka burkar jag får tag i, tex Matjesillsburkar, Ansjovisburkar, Makrillsburkar, Kattmatsburkar mm, dvs med eller utan text på baksidan.
 

Pris 55:-/st

Nr 005

Mobila Änglar 

Mobil med 5 stycken änglar tillverkade av konservburkslock (se ovan  004).

Höjd ca 50 cm och diameter ca 35 cm.

 

Pris 325:-/st

Nr 006

 På lyset
 Ljuslyktan ”På lyset” är tänkt att användas utomhus att hängas upp i trädgården, i bersån, på balkongen eller verandan. Detta är sk återbruksslöjd och är gjord av gamla flaskor och glödgad järntråd. Tillverkas utifrån de flaskor jag får tag i och därför varierar resultatet från transparanta flaskor till färgade, med eller utan etikett, sprit-, vin- eller matoljeflaskor. Ange gärna önskemål. Denna modell är avsedd för sk kronljus med diameter 23-24 mm. Levereras i en presentförpackning och instruktion medföljer.
 

Pris 250:-

Nr 007

 På lyset
 Ljuslyktan ”På lyset” finns även för värmeljus vilken också är tänkt att hängas upp utomhus. Tillverkas på samma sätt som modell nr 007 men med hållare som passar värmeljus istället. Levereras i presentförpackning och instruktion medföljer.
 

Pris 200:-

Nr 008

På lyset 
 En variant av ljuslyktan ”På lyset” för värmeljus gjord av flaskor som är breda nedtill och stabila. En extra liten krok på järntråden gör att man kan hänga upp värmeljuset på vid flaskans mynning och därmed kan flaskan stå på bordet. Denna variant kan således både hängas eller vara stående. Levereras i presentförpackning och instruktion medföljer.
 

Pris 250:-

Nr 009

 
 
 

Sida 1 2