Alla tiders hantverk nyskapande och tradition.

Material och teknik spänner från forntiden till återbruksslöjd. Jag slöjdar trådtjack-luffarslöjd, ljuskronor, kandelabrar och skålar av talltoppar och hornslöjd av kohorn. Jag gör gärna kopior på gamla produkter men hittar också gärna på nytt och nya kombinationer av material och tekniker. Mitt mål är att försöka göra så mycket som möjligt själv men jag tar hjälp med sådant jag inte kan. Det viktiga är att slutprodukten håller en hög kvalitet.

 

Mycket av det jag gör är unikt på så sätt att det inte går att massproducera. Varje talltopp ser olika ut och har olika karaktär. Lika är det med horn. Varje horn har unika färg- och mönsterskiftningar och sina egna egenskaper.

 

Slöjdandet har jag som en verksamhet bredvid en anställning. Jag har inga stora lager och är begränsad i tid och material. Varken lämpliga talltoppar eller horn är lätt att få tag i utan jag passar på när tillfälle ges. Se därför bilderna i första hand som exempel på vad som går att göra så får vi komma överens när vi talas vid. Om du har möjlighet så maila mig ditt telefonnummer så kontaktar jag dig. Jag säljer även en del i olika butiker se länken Köpinformation. Jag brukar även delta i några marknader varje år och ibland någon utställning se länken Aktiviteter

Jag driver en enskild firma och har F-skattesedel.